Franse keuken / Belgische keuken

Smaak en sfeer komen samen bij Brasserie 1632

Plof neer in een van de zachte stoelen voor de open haard en geniet van heerlijke hapjes met bijpassende wijnen. Schuif daarna aan tafel voor een smakelijk diner bereid met verse en lokale producten.

Klik gerust op de onderstaande link om een kijkje te nemen in onze sfeervolle brasserie 

https://goo.gl/maps/Lwj7qTZtVtv

Bourgondische keuken

De heerlijke eenvoud van de Belgische keuken

Met een dampend bord verse soep voor uw neus begint de lunch goed! Naast soepen staan er broodjes, salades en warme gerechten met vlees of vis op het menu. Aan alles is gedacht: van de inrichting tot de gastvrije bediening en heerlijke wijnen bij ieder gerecht. Kunt u geen genoeg krijgen van Brasserie 1632? Onze kaart wisselt regelmatig, we blijven u graag verrassen.

Terras

Proef & geniet van een adembenemend uitzicht!

Op het hoogste punt van de Dousberg is het tijdens de zonnestralen uitstekend toeven op het groenste terras van Maastricht.

Proef de ontspannende sfeer van het clubhuis van de ‘’Maastrichtsche’’ en geniet ondertussen van het geweldig vergezicht dat zowel Nederland als België bestrijkt. 1632 etaleert zicht steeds meer als de ontmoetingsplaats van beide Limburgse provincies.  Bezoekers en leden ontmoeten elkaar hier om samen het glas te heffen of te dineren. Tijdens de middag- en avonduren presenteert 1632 een toegankelijke brasserie kaart. Voor een heerlijk glas wijn of een Cristal of Brand biertje ben je hier ook op het juiste adres, het terras is toegankelijk voor iedereen!